Cloenda de la Casa d'Oficis 'Activem Montserratina 3'

Després d'un any de treball la Casa d'Oficis 'Activem Montserratina 3' està a punt de finalitzar. En aquesta edició 12 joves d'entre 16 i 24 anys han participat en un mòdul de formació en polimanteniment d'edificis i han realitzat diverses actuacions a la ciutat entre les que destaquen les intervencions a les escoles Germans Amat i Targa, El Garrofer, Doctor Trueta, Marta Mata, Àngela Roca i Pau Casals.
Les tasques principals han consistit en pintar, eliminar grafitis, fer obres de canalització, reforma i tasques de lampisteria i instal·lar dues taules de ping-pong.

Al final de la formació tres dels joves s'han matriculat en un Grau Mitjà, dos estan treballant i estudiant un Grau Superior i sis estan en cerca de feina.

Aquesta edició de la Casa d'Oficis deixarà pas a una nova prevista l'any vinent amb característiques semblants. Els i les joves d'entre 16 i 24 anys amb ESO que estiguin interessats en inscriure's ho han de fer abans del 21 d'aquest mes a Can Calderon o directament trucant al 665-506-054.