L'empresa Sodexo s'incorpora al Viladecans Business Park

El Viladecans Business Park segueix acollint noves empreses i l'última a incorporar-se ha estat Sodexo. L'alcalde Carles Ruiz ha visitat les seves instal·lacions ubicades al carrer de La Tecnologia 19, per donar la benvinguda als seus empleats i conèixer de primera mà el seu funcionament.


La firma, fundada el 1966 a Marsella, està especialitzada en els serveis de qualitat de vida per a empreses, institucions, hospitals, centres de tercera edat, escoles, universitats ... En concret ofereix Serveis On-site per optimitzar els processos de treball i garantir el correcte funcionament i seguretat de les instal·lacions dels seus clients i també Serveis de Beneficis i Incentius per a treballadors com xecs restaurant o cursos de formació contínua. A més d'aquestes dues branques Sodexo està implementant una tercera de Serveis a la Persona a Domicili.

D'altra banda, la Responsabilitat Social Corporativa és una de les seves constants especialment pel que fa a la inclusió social. Als països on treballa contribueix al desenvolupament econòmic, social i ambiental i ho fa a través d'un pla específic anomenat 'Better Tomorrow Plan'.

Actualment la seva plantilla compta amb 5.600 empleats per tot el país i d'aquests 120 es troben a la seu de Viladecans. A Espanya són 425.000 les persones que actualment fan servir algun dels serveis que ofereix Sodexo.