El Vilawatt uneix tot el Ple en favor de la transició energètica

El Ple Municipal de gener va tenir com a epicentre el projecte europeu de transició energètica Vilawatt en acceptar la subvenció i els documents del partenariat i l'autorització a la junta de govern per aprovar els possibles canvis que es puguin donar. A més es va aprovar l'expedient de modificació de crèdit per col·locar la subvenció dins dels crèdits extraordinaris.

També en aquesta sessió es va acordar iniciar l'expedient de delimitació del terme municipal de Viladecans donant compliment a la petició de la Generalitat per la delimitació del mapa general municipal i comarcal de Catalunya i es van designar els membres de la comissió municipal que s'encarregarà de fer-ho.

També van haver declaracions institucionals a favor d'acollir refugiats i el compliment de la sentència sobre les clàusules sòl.

El primer Ple de l'any també va comptar amb dues declaracions institucionals. Una sobre la campanya per acollir refugiats 'Casa nostra és casa vostra' i una altra sobre el compliment de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea referent a les clàusules sòl.

Pel que fa al torn de control i fiscalització plenària només es va aprovar la moció d'ERC i PSC en favor del reconeixement del dret a vot als 16 anys. No van aconseguir prosperar les mocions d'ICV-EUiA per declarar Viladecans Ciutat amiga de la cultura vegana i vegetariana ni la d'ERC per a la dinamització de les Festes Majors i la seva organització amb participació ciutadana.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris