El Ple aprova inicialment un nou projecte del Polígon Centre

El Ple Municipal de febrer va començar amb un minut de silenci en rebuig per les darreres dones víctimes de violència masclista i la declaració institucional del manifest del Dia Internacional de les dones.

Un dels punts més destacats de la sessió va ser l'aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General Metropolità en l'àmbit del Polígon Centre. El projecte arriba per segona vegada al Ple i amb diferent contingut després de treballar amb veïns, empresaris i propietaris com ha de ser el futur d'aquesta part de la ciutat. Properament començarà el procés d'al·legacions i també està previst que es presenti públicament el projecte. 

També es va aprovar la segona modificació puntual del Pla General Metropolità a l'àmbit de l'equipament sanitari de l'Hospital.

Un altre punt que va generar força debat va ser la liquidació del pressupost de 2017 i també la moció de PSC i ICV-EUiA per reclamar uns pressupostos dignes per al Parc Agrari. D'altra banda, es va aprovar la segona modificació puntual del Pla General Metropolità a l'àmbit de l'equipament sanitari de l'Hospital. 

En el torn de control i fiscalització es van presentar 4 mocions. D'aquestes van prosperar la de C's per a la revisió i racionalització de l'aparcament regulat, la de VSP a favor de la inclusió digital i l'accés a Internet dels residents del centre sociosanitar Frederica Montseny i la de Guanyem en defensa del sistema públic de pensions i per la derogació de la reforma laboral. 

D'altra banda, la presentada per ERC per reclamar a AENA l'eliminació de l'antiga plataforma d'espera de taxis i busos al Remolar no va aconseguir prosperar. 

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris