La Nit de l'Esport ret homenatge als esportistes

Des que Barcelona va celebrar les olimpíades l'any 1992, Viladecans sempre ha aconseguit portar, de manera ininterrompuda, atletes a la màxima competició mundial.

25 anys després d'aquella fita la ciutat ha volgut retre homenatge als esportistes viladecanencs que hi van participar. Aquest reconeixement s'ha englobat dins de la vint-i-tresena edició de la Nit de l'Esport.

El certamen, celebrat a l'Atrium, té com a principal objectiu reconèixer la tasca dels esportistes i dels clubs de la ciutat que van realitzar una meritòria temporada l'any passat. Patinatge de velocitat, futbol, bàsquet, hípica, beisebol o atletisme... són alguns dels esports que han rebut el guardó. L'acte ha entregat fins a 93 premis i ha conclòs amb un refrigeri a la sortida del teatre.

Les Juntes, columna vertebral dels clubs esportius

Les Juntes, columna vertebral dels clubs esportius

Perquè un club esportiu funcioni cal la implicació voluntària de moltes persones que a títol individual dediquen el seu temps lliure a portar els comptes, organitzar i dinamitzar l'entitat. El seu treball sovint queda invisibilitzat però és indispensable per garantir l'existència dels clubs. Des del president i tresorer fins als responsables del material i administratius. Més enllà dels entrenaments i els èxits, la seva és una manera diferent de relacionar-se amb el món de l'esport.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris