Els llibres inunden la ciutat

Sant Jordi és sinònim d'exposicions i presentacions de llibres al carrer i Viladecans no és una excepció. Per tal de dinamitzar el cap de setmana de la diada la llibreria Els 9 rals ha organitzat diverses presentacions per donar a conèixer els títols més vinculats amb la ciutat.

A més de llibres, també s'ha presentat la publicació 'Yo soy otra. Jo sóc una altra'. Els seus relats s'han creat a partir d'agafar fotografies aleatòries, ordenar-les i crear una història mitjançant les sensacions que transmeten les pròpies imatges. Aquesta petita publicació recull un total de 8 relats escrits durant el taller d'escriptura creativa, impulsat pel servei d'informació i atenció a les dones.

Ben diferent és la nova novel·la històrica i detectivesca de Salvador Balcells. 'Els crims del convent' està ambientada en la segona meitat del segle XIX i utilitza la ficció i la realitat per atrapar el lector. Amb aquest nou títol Balcells ja suma un total de 6 novel·les, i indica que la darrera està tenint una molt bona acollida.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris