Corals d'estudiants de secundària catalans es donen cita a l'Atrium

Prop de 700 alumnes de centres de Secundària s'han convertit en una sola veu cantant plegats a Atrium Viladecans. Aquest acte forma part de la XXIIIa Trobada de Corals d'Educació Secundària que aquests dies celebrarà fins a 12 concerts com aquest repertits per tot el territori. Hi participen més de 7.000 alumnes cantaires. Reivindicant en aquesta edició a Catalunya com a terra d'acollida, el pas de la Trobada de Corals per Viladecans ha estat marcat per la situació dels refugiats.

De fet, és la primera vegada que la Trobada de Corals aterra al Baix Llobregat. El concert ha comptat amb la implicació de 14 centres educatius on tots els alumnes cantaires han interpretat junts les cançons Heal the World de Michael Jackson, els Segadors, el Cant de la Trobada i Terra d'Acollida. Alumnes de l'Institut Josep Mestres i Busquets també hi han participat.

A més del cant coral, tres peces intrumentals han inaugurat el concert: un Adagio i dos tangos. La Trobada de Corals està impulsada per la Generalitat de Catalunya i ha tingut el suport de l'Ajuntament de Viladecans.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris