Creativitat i medi ambient al taller de cabanes de la Jugateca

Amb un grapat de canyes de diferents mides i gomes, es poden fer grans coses. Així ens ho han demostrat els nens i nenes de Viladecans, que, durant tot el matí, s'han deixat guiar per l'arquitecte que porten endins i han donat el millor de sí al taller de construcció de cabanes, al Parc de la Torre-roja.

L'activitat, que coincideix amb el Dia Mundial de la Biodiversitat, forma part del projecte de la Jugatecaambiental, la qual, mitjançant el joc i l'experimentació en família, busca concienciar grans i petits sobre la importància de la sostenibilitat i la preservació del medi ambient als parcs i platges de l'àrea metropolitana de Barcelona. En aquest taller de cabanes, concretament, la idea era que els infants participessin d'una activitat lúdica i creativa, tot construint estructures ràpides, senzilles, fàcilment desmuntables i que no generen cap residu.

La Jugatecaambiental encara té una última activitat preparada pel dia 3 de juny: la Festa de la Mel, la qual, a més, coincidirà amb la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient.