La mostra col·lectiva d'Art al Comerç enlluerna a la Torre del Baró

La Torre del Baró ha estat l'escenari escollit perquè 'Art al Comerç', el festival que converteix els comerços de la ciutat en galeries d'art, presenti al públic la seva mostra col·lectiva. D'aquesta manera, els artistes participants del festival han pogut tornar a presentar la seva obra en una exposició de tall més tradicional, complementària a la què ha dut el seu art a les botigues i establiments locals. 

La inauguració, acompanyada d'un petit refrigeri, va estar precedida d'una visita guiada per les obres exposades a la ciutat, concretament a Viladecans The Style Outlets, el centre comercial Vilamarina i les botigues del Barri Antic. 

Tant l'exposició als comerços com la de Torre del Baró romandran obertes fins al proper 30 de novembre, i en elles s'hi poden trobar obres d'allò més diverses a càrrec d'Albert Minoves, Daniel Freire, Fede Fàbregas,  Gaietà Mestieri, Gil Gelpi, Isabel Rabassa, Jaime de Córdoba, Jaume Amigó, Jordi Jové, J.L.Tercero, Mamen Zaera, María J. Reyes, Nathalie Rey, Nicole Gagnum, Nuno Carvalho, Núria P. Cátedra, Oriol Texidor, Pablo Leonardo, Plácido Romero, Ricard Casabayó, Ricardo Portero, Sandro Solsona, Stefanie Herr i Yago Partal.

Així mateix, l'exposició de Torre del Baró es podrà visitar de dilluns a divendres de 9h a 14h i els dimarts i els dijous de 16h a 19h.