Aquest estiu, cuina aliments de temporada i d’aquí

Aquest mes de juny, el Pacte de Viladecans pel Clima amb el Departament de Comerç de l’Ajuntament, el Parc Agrari del Baix Llobregat i les fruiteries i verduleries de la ciutat, impulsem el consum d’aliments cultivats als nostres camps sota l’eslògan “A Viladecans tenim uns productes d’estiu boníssims. Aprofita’ls al màxim.” L’objectiu és que les persones que vivim a Viladecans siguem conscients de l’origen d’allò que cuinem, tot prioritzant aquells més pròxims cultivats i produïts al propi municipi o molt aprop.

La Fundació Espigoladors ha estat l’equip expert que ha dissenyat tots els continguts i que inclouen una fitxa específica per a cada aliment amb la informació bàsica i útil per aprendre a treure’ls-hi el màxim profit. Començarem però només amb dos productes, el carbassó i el tomàquet i, a més a més de les fitxes, també celebrarem dos tallers de cuina temàtics per a cadascun d’ells. Si us interessa us recomanem que us apunteu aviat.... TALLERS DE CUINA D'ALIMENTS D'ESTIU (office.com)

Com a persones i organitzacions adherides al Pacte, us animem com sempre a participar i fer-ne ressò de la iniciativa per contribuir a les transformacions que volem fer conjuntament.

Esperem gaudir d’aquest nou projecte compartit així com de menjar la gran varietat d’aliments locals i saludables que recollim a l’estiu.