Daniela Campillo es proclama campiona de Catalunya de golf

Desprès de tres setmanes de competició

La viladecanenca Daniela Campillo, amb 209 cops (-4), s'ha proclamat campiona de Catalunya Absolut 2024, reconeixement de la Federació Catalana de Golf després de tres intenses jornades de competició al recorregut Lakes, a Infinitum Golf (Tarragona).

Campillo va mostrar el seu domini des de la primera jornada i no va trobar rival en les tres jornades de joc. Amb targetes de -3 i -2 els dos primers dies, i amb el trofeu gairebé assegurat, Campillo va aixecar el peu de l'accelerador i els seus 72 cops (+1) van acabar en un total de 209 (-4). El subcampionat va ser per a Carlota Carmona, amb 217 (+4), a vuit impactes de la campiona.

L'any passat, Campillo va ser sotscampiona absoluta i campiona júnior l'any 2022. Al seu palmarès d'enguany, cal afegir la 9a posició en el Campionat d'Espanya Absolut, celebrat entre el 30 de maig i el 2 de juny a Jerez de la Frontera.