Resultats del cap de setmana

Repassem els resultats dels primers equips masculins i femenins dels clubs esportius de Viladecans, de la jornada d'aquest cap de setmana 12 i 13 d'octubre.

BÀSQUET

• Lliga Catalana Femenina 2

Segle XXI 78 - 54 Unilever Viladecans Dishelec. Derrota de les viladecanenques al camp del Segle XXI per 24 punts.

• Segona Catalana Masculina

Sferic Gerfincas 67 - 70 Vilabàsquet Viladecans. Victòria per 3 punts del Vilabàsquet a camp contrari, en un partit molt ajustat. El jugador destacat de l’equip va ser Gorka Balastegui amb 21 punts.

Bàsquet Pia Sabadell A Endeos 84 - 66 CB Viladecans. Males notícies per l'equip de Viladecans aquest cap de setmana, després de perdre per 18 punts de diferència el partit disputat diumenge fora de casa. El jugador destacat va ser Adrián Sáez, amb 16 punts.

• Segona Territorial Femenina

CB Viladecans 52 - 49 Bàsquet San Sadurní. Victòria a casa de les noies del CB Viladecans per 3 punts. La jugadora destacada va ser Laura García amb 14 punts.

FUTBOL

• Primera Catalana Masculina

UD Viladecans A 0 - 2  Sant Cugat Futbol Club A. Derrota dels viladecanencs per dos gols al camp del Sant Cugat.

• Primera Catalana Femenina

Escola Futbol Base Calafell CF A 2 -2 UD Viladecans A. Empat a dos gols a camp contrari. El primer gol l’ha marcat Inés Lasierra al minut 35’, i el segon gol marcat per Abril De Gironella, al minut 89’.

Rubí UEB, 1 - 3 UD Sector Montserratina. Victòria de l'equip local per dos gols de diferència en el partit disputat aquest diumenge fora de casa. Els viladecanencs van dominar el partit des de l'inici, amb un primer gol que va arribar al minut 17' de partit, anotat per Marc Espinosa, i els dos restants no van arribar fins la segona part del partit, concretament als minuts 54' i 62' de partit.

• Segona Catalana Femenina

UD Sector Montserratina A 4 - 1 Pª Rec. Sant Feliu Llobregat A. Les viladecanenques s'emporten el partit a casa, per 3 gols de diferència. El primer i el segon gol han estat marcats per Elena Ramos, i el tercer i el quart, per Sandra Montoya.

Futbol sala

Encara no han començat les competicions de futbol sala.

volei

• Primera Catalana Masculina:

Volei Girona 3 - 0 CV Viladecans A. Derrota per 3 sets el diumenge a camp contrari.

• Segona Catalana Masculina:

CV AA Llars Mundet B 0 - 3 Magic Volei Viladecans. Els viladecanencs s'emporten el partit per 3 sets.

• Segona Catalana Femenina:

Sagrat Cor Sarrià 3 - 0 Màgic Volei Viladecans A. Derrota de les viladecanenques per 3 sets a camp contrari.

beisbol i softbol

• Beisbol:

CBS Sant Boi 9 - 10 CB Viladecans Black. Victòria dels viladecanencs per un punt al camp del Sant Boi.

CBS Sant Boi 13 - 1 CB Viladecans Prospectos. Derrota, també al camp del Sant Boi, per 12 punts de diferència.

CBS Barcino 13 - 9 CB Viladecans Yellow. Derrota per 4 punts dels del CB Viladecans Yellow, al camp del Barcino.

• Softbol:

CB Barcelona 2 - 13 CB Viladecans. Gran victòria per les de Viladecans per 11 punts, a camp contrari.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------