L'esperança és l'últim que es perd en el final de temporada

Resultats del cap de setmana

Repassem els resultats dels primers equips masculins i femenins dels clubs esportius de Viladecans, de la jornada d'aquest cap de setmana 18 i 19 de maig.

FUTBOL

UD Viladecans, 1 - Can Vidalet, 2

Els finals anuncien nous principis, i l'equip d'Alberto Triguero s'ha de posar a treballar per tornar a la màxima categoria l'any vinent. En l'última jornada de lliga, ja sense res en joc, el conjunt local no va poder regalar una victòria final a l'afició que es va reunir al Municipal. Els de Viladecans van rebre al Can Vidalet, un quadre de la part baixa de la taula, que feia quatre jornades que no guanyava. Però els de Cornellà es van retrobar amb el triomf gràcies a un doblet de Marc Reinhardt abans del descans, mentre que l'últim gol en lliga dels locals va ser obra de Gallardo al minut 89. La UD Viladecans acaba la lliga últim, amb només quatre triomfs, 27 gols a favor i 49 en contra.

Ciudad Cooperativa, 4 - Sector Montserratina, 2

Després de tres jornades sumant punts, en aquesta ocasió els blaus no van poder fer-se forts per vèncer als líders i veïns de la lliga, la Ciudad Cooperativa, un equip que només ha perdut quatre cites en tot el campionat. El partit va ser una autèntica bogeria, amb els locals avançant-se en el minut tres, anotant el segon de penal al 24 i, la jugada posterior, un gol en pròpia de Mery allunyaria encara més als de Viladecans en el marcador, que van veure com, abans de la mitja hora, ja anaven 4-0. La reacció, però, no es va fer esperar, i abans del descans, ja s'havien col·locat a la meitat amb un 4-2 que no es va moure en el segon temps. El Sector ara mateix no està en descens, però a falta de tres jornades, continua empatat a punts amb el Levante Las Planas i té a només dos punts el filial de la UD Viladecans, així que haurà de puntuar per evitar la tornada a tercera.

Futbol sala

Athletic Torre-roja, 7 - AECS Hospitalet, 3

En la sempre exigent lliga de futbol sala, l'Athletic va tornar a somriure després de cinc jornades sense poder aconseguir la victòria. La part positiva, que ho van fer a casa; la part negativa, que ja no poden arribar a les dues posicions que els permetrien pujar de categoria. Així que ja sense jugar-s'hi res, els liles van sortir al camp a gaudir davant el cuer, un quadre que ja està descendit des de fa unes quantes jornades. Alejandro Mena, amb tres gols, va ser novament el més destacat de l'equip en una actuació coral de tots els jugadors. L'última jornada, la setmana següent, tancarà un pas més que notable a la primera divisió catalana.

volei

Magic Volei Viladecans, 3 - Vikings Volei Prat, 1

Les noies del Màgic no van tenir gaires problemes per vèncer a les veïnes del Prat, les últimes classificades d'aquesta fase de promoció. Les visitants van sorprendre en el primer set, però les locals es van enfortir en els altres periodes per continuar segones i jugar-s'ho tot en l'última jornada enfront les líders, el Premià de Mar de Maresme.

CV Viladecans, 0 - AE Sandor, 3

El Sandor va ser un autèntic huracà per a les noies de Viladecans, que tornen a la mala dinàmica després de setmanes d'esperança. Les de Cornellà van ser molt més contundents i van assecar a les locals en els tres primers sets.

Vikings Volei Prat Blanc, 2 - CV Viladecans, 3

Hi ha batalles més pacífiques que la lluita que van tenir els del Prat i Viladecans el dissabte a la tarda. En un partit boig, els visitants es van avançar, els locals van empatar, es van posar per davant, els de Viladecans van igualar i, en l'últim set, els visitants van ser més efectius i van aconseguir una victòria que els deixa vius per aconseguir l'ascens.