Ple municipal de març

El Ple Municipal de març va començar amb un minut de silenci en record de les víctimes de l'airbus sinistrat aquesta setmana. 

La modificació del Pla Parcial Urbanístic del Sector Llevant va ser un dels punts més debatuts de la sessió. El projecte inclou la construcció de nous equipaments i de 2.900 habitatges, dels quals el 40% seran de protecció. La superfície construïble es concentrarà al Torrent Fondo i un nou vial ajudarà a descongestionar el trànsit de la ciutat. 

Els punts relatius a fer de pagament el parquing de la platja de Viladecans també van generar força debat. Es preveu que els usuaris de la ciutat hagin de pagar 1 euro per estacionar-hi tot el dia mentre que els d'altres poblacions hauran d'abonar-ne 5. Aquesta mesura va lligada a la millora de l'aparcament i a la posada en marxa de diferents serveis. 

En aquesta sessió també van prosperar tres mocions. Una amb el manifest del Dia Internacional de la Dona, una altra demanant protecció social als malalts de fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica i la darrera per sol·licitar a la Diputació la construcció d'un carril bici que uneixi Viladecans i Sant Climent. 

Pel que fa a Medi Ambient, Viladecans es va adherir a l'acord de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat post 2015 així com a la declaració de Barcelona per les ciutats i pobles habitables, fèrtils i resilients. 

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris